Když jsme se v týmu loučili s kolegou z Uzbekistánu, bylo celkem jasné, že večírek nebude v pizzerii. Nebo v české hospodě. Rozhodování nakonec nebylo zas tak složité, protože uzbecká restaurace je v Praze jen jedna. Před časem se přestěhovala z centra města do Strašnic. Když zrovna nebydlíte za rohem, je to docela daleká cesta. Ale pořád mnohem kratší než do Střední Asie.
Co se dočtete dál
- Co v uzbecké restauraci dostali hosté za tradiční jídlo?
- Jaké gruzínské víno jim nabídli, když neměli přímo uzbecké?
- Proč ho Senta Čermáková označuje jako "základku" a jak s ním byla spokojená?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.