Restauratér Tomáš Karpíšek, do jehož impéria patří třeba michelinská La Degustation Bohême Bourgeoise, Eska nebo Kantýna, dělá věci jinak. Nemusíte sice s láskou nakupovat v jeho předraženém Našem masu, talent prodat lidem originálně téměř cokoliv mu ale upřít nemůžete. Teď Karpíšek otevřel další "jinou restauraci". Sídlí přímo nad Pražským hradem na rohu Hradčanského náměstí, jmenuje se prostě Kuchyň a nemají tu menu.
Co se dočtete dál
- Proč v Kuchyni vlastně nemají menu a jak host zjistí, co se dá objednat?
- Proč odkryté hrnce způsobily Petru Holcovi dilema a co si nakonec dal?
- V jaké části speciálního konceptu vidí Holec možný problém?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.