Restaurace se jmenuje Zas a Znova a její jméno nelže: určitě se sem budete zas a znova rádi vracet, protože se tady prostě skvěle najíte. Sídlí kousek jižně za Prahou v obci Sulice-Hlubočinka, jež je dnes z nemalé části exilem Pražanů, a letos v dubnu ji otevřela dvě známá jména tuzemské gastronomie: zkušený restaurační manažer Karel Šimůnek, jenž předtím vedl nejen AvantGarde patřící skupině PPF, a přední kuchař Petr Hajný. Výsledkem je originální a moderní venkovská restaurace, jakých kolem Prahy není moc.
Co se dočtete dál
- Kde šéfkuchař Petr Hajný působil předtím a proč má ve vytváření menu pro Zas a Znova volnější ruce?
- Na čem si návštěvníci mohou pochutnat a proč je výhodou, že v okolí bydlí další kuchaři a cukráři?
- Co si Petr Holec objednal a proč možná změní názor na buchtičky se šodó?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.