Nemůžete se splést. Sotva sem vejdete, hned cítíte ostré kari, na zdech vidíte velké obrazy mahárádžů a i veškerý personál a taky někteří hosté mají přinejmenším původ v Indii. Pražská restaurace K The Two Brothers, sídlící v Petrské ulici, se hlásí k paňdžábské gastronomické tradici a její trochu složitější název má dvojí důvod: "K" odkazuje k někdejšímu paňdžábskému království Kapurthala a dva bratři jsou dva Indové, kteří podnik vlastní.
Co se dočtete dál
- Co si Petr Holec z jídelního lístku restaurace K The Two Brothers vybral? A proč doporučuje na chvíli polknout českou pivní hrdost a dát si indické pivo? Jak v podniku nakládají s pálivostí jídel?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.