Z food trucku do bistra
Červenomodrou dodávku Salt'n'Pepa slovenského páru Radovana a Zuzany Tlstovičových známe z české metropole. Ve svém food trucku připravují burgery, přičemž už dlouho koketovali s myšlenkou otevřít si bistro také na Letné. To se jim v listopadu splnilo − bistro Salt'n'Pepa Kitchen umístili přímo na třídu Milady Horákové. Nový podnik míří kulinářsky do všech stran, Gourmetguru musí pochválit cibulový krém i houbové ragú s polentou. Burgery jsou ale pořád jedním z pilířů nabídky a k dispozici jsou i vegetariánské. Třeba se smaženou mozzarellou a domácími hranolky.
Čokoládová opice na Starém Městě pražském
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.