Neřízené degustace v Cihelně
Několik novinek hlásí pražská Hergetova Cihelna, na níž kromě gastronomie Gourmetguru oceňuje výhled na Karlův most. Tou první je Café Cihelna v horní části restaurace, kde si hosté mohou vybrat z domácích koláčů nebo dortů. A tou druhou jsou od podzimu páteční vinné degustace, jež střídavě vedou sommeliéři Eduard Hruška a Andrea Lahournat. Tento pátek (10. listopadu) můžeme ochutnat vína z USA, 17. listopadu zase ta španělská. Gourmetguruovi se líbí neformálnost těchto akcí, kdy sommeliér krátce pohovoří o vybraném vzorku a pak nechá společnost, aby se o něm spontánně bavila.
Máte nějaké čerstvé gastrodrby? Zažili jste v restauracích něco zajímavého? Dejte mi vědět: gourmetguru@ihned.cz. Gourmetguru na Twitteru @GourmetguruHN
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist