Večer s delikátními ústřicemi a šampaňským
Ústřice si našly cestu i na talíře českých gurmánů a u Gourmetgurua tomu není jinak. Luxusní pokrm v sobě snoubí delikátní chuť, výživné látky a jsou mu připisovány i afrodiziakální účinky. Gourmetguru si ústřice vychutná v sobotu 4. listopadu na tematickém večeru v restauraci Grand Cru, kde je připraví tým v čele se šéfkuchařem Janem Punčochářem. Ústřice se budou podávat od šesti do půl desáté, a to studené i tepelně upravené. Nebude chybět ani nabídka doporučených vín.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.