Večer s delikátními ústřicemi a šampaňským

Ústřice si našly cestu i na talíře českých gurmánů a u Gourmetgurua tomu není jinak. Luxusní pokrm v sobě snoubí delikátní chuť, výživné látky a jsou mu připisovány i afrodiziakální účinky. Gourmetguru si ústřice vychutná v sobotu 4. listopadu na tematickém večeru v restauraci Grand Cru, kde je připraví tým v čele se šéfkuchařem Janem Punčochářem. Ústřice se budou podávat od šesti do půl desáté, a to studené i tepelně upravené. Nebude chybět ani nabídka doporučených vín.

Zbývá vám ještě 80 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se