Když mě Martin Pošta vítá ve foyeru pražské michelinské restaurace Field spolu se šéfkuchařem a spolumajitelem podniku Radkem Kašpárkem, vzápětí hned vysvětluje: "Troufám si říct, že tenhle podnik znám daleko dřív, než vůbec vznikl. Jsme přátelé už dlouhá léta." K žádné jiné restauraci prý tak hluboký vztah nemá.
Příliš často sem ale ředitel Signal Festivalu nechodí, protože Field není záležitostí pro všední den a hodí se spíše pro výjimečné příležitosti. "Fascinuje mě, jak tady vaří," pokračuje a já čekám, že na talíři za chvíli obdržím něco jako uzenou lesní mlhu se smrkovou kůrou.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.