Zvěřinové menu a velká rekonstrukce v Mlýnci

Podzim je v plném proudu a to pro české kuchaře znamená jediné – zvěřinové hody. Na ty se Gourmetguru těší každý rok. Když zaslechl, že pražskou restauraci Mlýnec čeká v zimě uzavření kvůli rozsáhlé rekonstrukci interiérů a kuchyně, využil příležitosti ji ještě předtím navštívit a ochutnat "lesní plody" z říjnového menu.

"Ve spolupráci s architektem Pavlem Křížem připravujeme interiér inspirovaný přírodou. V žádném případě se už ale neobjeví mech," prozradil Pavel Štěpánek, manažer restaurace, úkol pro architekta, který stojí rovněž za interiéry podniku Signature na okraji Brna či olomoucké Entrée.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se