Zvěřinové menu a velká rekonstrukce v Mlýnci
Podzim je v plném proudu a to pro české kuchaře znamená jediné – zvěřinové hody. Na ty se Gourmetguru těší každý rok. Když zaslechl, že pražskou restauraci Mlýnec čeká v zimě uzavření kvůli rozsáhlé rekonstrukci interiérů a kuchyně, využil příležitosti ji ještě předtím navštívit a ochutnat "lesní plody" z říjnového menu.
"Ve spolupráci s architektem Pavlem Křížem připravujeme interiér inspirovaný přírodou. V žádném případě se už ale neobjeví mech," prozradil Pavel Štěpánek, manažer restaurace, úkol pro architekta, který stojí rovněž za interiéry podniku Signature na okraji Brna či olomoucké Entrée.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.