Le terroir v novém
V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba Jan Punčochář či Pavol Pavlík. V březnu se zdejším šéfkuchařem stal Francouz Thomas Venel, který předtím působil v podniku Soho na Podolském nábřeží. Kosmopolitní místo inspirované Manhattanem tak vyměnil za komornější atmosféru s nádechem moderní francouzské gastronomie.
"Největší specialitou v nové nabídce je degustační menu Tour de France ve dvou variantách: čtyřchodové a osmichodové. Host má možnost ochutnat speciality konkrétních francouzských regionů," prozradil Gourmetguruovi Alexandr Di Cintio, manažer Le terroir. Na jídelním lístku se tak objevují například bretaňské svatojakubské mušle, kachní prsa z oblasti Landes či šneci na způsob Cromesqui.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.