Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší perlička i kreativní saláty. Své příznivce si získá jemný telecí tatarák s křenem či pasta z pečeného lilku.
Jezte zdravě. Připravte si jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist