Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování". Osloví výtečná chapadla kalamárů, potěší perlička i kreativní saláty. Své příznivce si získá jemný telecí tatarák s křenem či pasta z pečeného lilku.

Jezte zdravě. Připravte si jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist