Po zrekonstruovaném bistru Premier Mercato objevil Gourmetguru v pražském Karlíně další nový italský podnik. Na Italian Bakery v Křižíkově ulici narazil náhodou – podnik, který je podle své manažerky v provozu tři měsíce, žádnou velkou propagaci zatím nemá.
Podnik Italian Bakery je doma v italské Monze. Městečko v regionu Lombardie je známé výrobou sýrů Gorgonzola či Grana Padano, produkují se tu také vína Lugana nebo Garda. Teď si majitelé pro novou pobočku Italian Bakery vybrali Prahu. U jedné pekárny ale prý skončit nehodlají, jak prozradila paní manažerka, v plánu mají otevřít v Praze dvě až tři.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.