Do prvorepublikové cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici v centru Prahy si kolemjdoucí pro zákusky chodili už od roku 1911. Podnik cukráře Františka Myšáka vznikl sice už v roce 1904, na adresu poblíž Václavského náměstí se ale přestěhoval až o sedm let později.
Nyní ale Gourmetguru pozoruje prázdnou vitrínu přes kovovou mříž. Posledních devět let cukrárnu Myšák provozovala společnost Ice Art Petra Freiwalda, to je však minulostí a cedule na dveřích hlásá: "Dočasně uzavřeno, připravujeme pro vás novou cukrárnu."
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.