Po šesti týdnech znovu otevřela restaurace La Loca v ulici Odborů nedaleko pražského Karlova náměstí. Gourmetguru proto nemohl kolem budovy Mosaic House, v níž podnik sídlí, projít bez povšimnutí. Zvláště když ho uvnitř restaurace kromě zrekonstruovaného interiéru čekalo i zcela nové menu od šéfkuchaře Radima Gerlicha.
V La Loce působí necelý rok, předtím vařil v restauracích jako Aromi, Bianco E Nero či La Bottega. "V mém stylu se prolínají chutě východní a středomořské kuchyně," prozradil Gourmetguruovi Gerlich. V restauraci La Loca praktikuje také originální způsob servírování jídla s názvem Together Tastes Better. Číšníci nosí ke stolu společné talíře s pokrmy, o které se hosté následně dělí – nabírají si na svůj menší talířek. "Jídlo by se mělo sdílet. Inspirovali jsme se Londýnem a Berlínem, kde je takový způsob stolování velmi populární. Líbí se mi, když lidé jedí jako rodina."
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.