Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům moře sekunduje prvotřídní sushi. Podívejte se, jak šéfkuchař připravuje svoji specialitu.

Šéfkuchař z Brna ukázal svou rybí specialitu. Marinovaný mořský vlk se salsou z manga

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist