Šéfkuchař radí, jak na skvělý tatarák Autor ▪ Petr Šoukal
Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace.
Nebojte se brzlíku, potěší výtečná zvěřina i exkluzivní rybí fondue.
Vegetariáni ocení rolky z červené řepy plněné lahodnou pěnou z kozího sýra.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...