Pro nefrancouzštináře může být název podniku hůře zapamatovatelný, ale vyjadřuje jedno z tradičních francouzských jídel z dušeného hovězího masa a zeleniny. Nenápadný pražský podnik Pot Au Feu snadno přehlédnete, do Rybné ulice z něj vede jen nevelká výloha. Za tímto kulinářským klenotem stojí dennodenní práce majitele a šéfkuchaře Jana Kracíka, který skvělá jídla vaří podle francouzských postupů a ze sezonních surovin, a proto menu obměňuje každý den. Cestu si sem našli i michelinští inspektoři a doporučili ho ve svém průvodci. Kdoví, třeba tu jednou přistane i ta vytoužená hvězdička.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist