Jméno restaurace nemá nic společného s masem, jde o zkratku z francouzského Manipulateur de Sauvers, česky "manipulátor chutí". No a Hervé Rodriguez je kuchař oceněný michelinskou hvězdou a ve Francii známý i proto, že účinkoval v několika televizních pořadech. MaSa v Praze − doslova i přeneseně − zaplňuje prostor po ambiciózním projektu Adore, z kterého po třech měsících "utekl" jiný francouzský kuchař, třicetiletý Fabien Gailly. Adore v prostorách na Ovocném trhu v Praze připomíná jak jméno wi-fi, tak provozovatele na účtence. Restaurace s novým kuchařem i názvem otevřela před dvěma týdny.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist