Vinohradský podnik klame tělem. Nevypadá jako místo, kam se chodí na mořské speciality. Ty máme spojené spíš se středomořským hravým šarmem nebo skandinávským minimalismem.
Bruxx nezapře původní plány udělat v prostorách na náměstí Míru další Potrefenou husu, byť z toho nakonec vznikla tradiční načančaná belgická brasserie. Vůbec to nevadí, dřevěné obložení v kombinaci se zrcadly dává interiéru pohodový, velmi útulný ráz. Když tu vklouznete na lavici či dosednete na židli, budete se okamžitě cítit příjemně. A nebude se vám chtít zvednout.
No a co se týče těch mořských specialit, jste tu taky správně. Podle TripAdvisoru je to v tomhle ohledu číslo jedna v celé Praze.
Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist