Vinohradský podnik klame tělem. Nevypadá jako místo, kam se chodí na mořské spe­ciality. Ty máme spojené spíš se středomořským hravým šarmem nebo skandinávským minimalismem.

Bruxx nezapře původní plány udělat v prostorách na náměstí Míru další Potrefenou husu, byť z toho nakonec vznikla tradiční načančaná belgická brasserie. Vůbec to nevadí, dřevěné obložení v kombinaci se zrcadly dává interiéru pohodový, velmi útulný ráz. Když tu vklouznete na lavici či dosednete na židli, budete se okamžitě cítit příjemně. A nebude se vám chtít zvednout.

No a co se týče těch mořských specialit, jste tu taky správně. Podle TripAdvisoru je to v tomhle ohledu číslo jedna v celé Praze.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist