Most mezi francouzskou a českou gastronomií, rodinné recepty francouzských babiček připravené z tuzemských farmářských produktů. Taková je filozofie nedávno otevřené restaurace v Burzovním paláci, jež navíc disponuje příjemnou zimní zahradou.
Tradiční recepty dvou zemí se v bistru Kuizin rozhodl propojit česko-francouzský pár.
Bistro navštívil v rámci rubriky Byznys menu týdeník Ekonom.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení