Když podnik Dynamo v roce 1999 ve Pštrossově ulici v Praze otevřel, působil jako zjevení. Šlo o jednu z prvních designových restaurací, o návrh interiéru se postaralo studio Olgoj Chorchoj a Aleš Najbrt, kteří za něj získali několik ocenění. Vařilo se dobře a nepříliš draze, proto bývalo plno přes obědy i večer. Zatímco retro interiér laděný do přírodních barev zaujme i po 17 letech, s jídlem to je horší. Zdá se, že kuchyně ustrnula v 90. letech. Jídelní lístek je velmi rozsáhlý, nabízí českou klasiku, italské těstoviny či vegetariánské speciality. Často je k mání také dočasná nabídka, která se snaží reflektovat současné trendy − naposledy to byl třeba Burger fest. Jistotou je polední menu, které jsme se rozhodli vyzkoušet.
Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist