Když podnik Dynamo v roce 1999 ve Pštrossově ulici v Praze otevřel, působil jako zjevení. Šlo o jednu z prvních designových restaurací, o návrh interiéru se postaralo studio Olgoj Chorchoj a Aleš Najbrt, kteří za něj získali několik ocenění. Vařilo se dobře a nepříliš draze, proto bývalo plno přes obědy i večer. Zatímco retro interiér laděný do přírodních barev zaujme i po 17 letech, s jídlem to je horší. Zdá se, že kuchyně ustrnula v 90. letech. Jídelní lístek je velmi rozsáhlý, nabízí českou klasiku, italské těstoviny či vegetariánské speciality. Často je k mání také dočasná nabídka, která se snaží reflektovat současné trendy − naposledy to byl třeba Burger fest. Jistotou je polední menu, které jsme se rozhodli vyzkoušet.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist