Kdo jednou navštíví Asii, nikdy nepřestane vzpomínat na jednoduché, ale famózní jídlo z pouličního stánku za pár korun. A pak ve své domovině s větším či menším úspěchem hledá, kde by si zážitek připomněl. Tak vznikl Woker, jenž se v miniaturním bistru v pražském Karlíně snaží vytvořit kus asijské ulice. Stojí za ním šéfkuchař Tomáš Stehlík, který vařil na zaoceánských lodích a v luxusních hotelech na různých místech světa a jako šéfkuchař otvíral pražský Buddha Bar. Ve Wokeru můžete vyzkoušet thajské, malajsijské či singapurské pokrmy nebo japonské sushi ve výborné kvalitě. Sice ne úplně za pár korun, ale v čistším a vkusnějším prostředí. Nejčastěji se však prodává jídlo s sebou, ať už domů, nebo do kanceláře.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist