Nenápadný podnik na pražských Petřinách na první pohled nedává tušit, že se uvnitř odehrává něco mimořádného. Velké plastové výlohy evokují spíš cukrárnu, kam chodí důchodkyně na odpolední zákusek. I ten tam pořídíte, ale rozhodně se vyplatí vyrazit na jídlo. Restauraci Story si totiž otevřel mladý šéfkuchař Michal Černý, který zkušenosti sbíral v michelinských podnicích v Londýně. A je to znát, na talíři vám vykouzlí divy. Sekunduje mu jeho přítelkyně Zuzana Sychrová, cukrářka ověnčená medailemi z mezinárodních soutěží, která dříve pracovala v restauraci Terasa U Zlaté studně na Malé Straně. Ve Story nejen připravuje dezerty, ale také obsluhuje.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist