Nenápadný podnik na pražských Petřinách na první pohled nedává tušit, že se uvnitř odehrává něco mimořádného. Velké plastové výlohy evokují spíš cukrárnu, kam chodí důchodkyně na odpolední zákusek. I ten tam pořídíte, ale rozhodně se vyplatí vyrazit na jídlo. Restauraci Story si totiž otevřel mladý šéfkuchař Michal Černý, který zkušenosti sbíral v michelinských podnicích v Londýně. A je to znát, na talíři vám vykouzlí divy. Sekunduje mu jeho přítelkyně Zuzana Sychrová, cukrářka ověnčená medailemi z mezinárodních soutěží, která dříve pracovala v restauraci Terasa U Zlaté studně na Malé Straně. Ve Story nejen připravuje dezerty, ale také obsluhuje.
Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist