Dva sesterské podniky tohoto jména (nebo spíš bratrské?) fungují v Praze a Brně, na místě někdejších restaurací z řetězce Hacienda Mexicana. Pražský podnik je dnes zařízen uměřeněji, zmizely dekorace ve stylu indiánských chýší, a díky tomu se tu budete cítit příjemněji. Nevýhodou je "virtuální" přepažení prostor na kuřáckou a nekuřáckou sekci. Na druhou stranu je fakt, že kuřáků je dnes tak málo, že to nevadí. Zajímavě řešená je otevřená kuchyň, kde si přípravu svého steaku můžete po očku "kontrolovat". Obsluha je profesionální, slušně zvládnutý je vinný lístek. Jeho ozdobou je vynikající Cabernet Sauvignon H3 z washingtonských vinic Columbia Crest.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist