Italskou restauraci Pastař otevřeli v Praze nedaleko Kampy dva přátelé − Jan Blažek, zakladatel firmy Čerstvá pasta, a Tomáš Arnold, někdejší manažer první české michelinské a dnes už neexistující restaurace Allegro v hotelu Four Seasons. Jednoduše zařízený podnik, který se zaměřuje především na nejrůznější úpravy čerstvých těstovin, spojili s obchodem, kde si návštěvníci mohou zakoupit autentické italské suroviny.

My jsme sem vyrazili na páteční oběd a vyzkoušeli zvýhodněné menu, jež tu nabízejí každý všední den a připravuje ho šéfkuchař Jan Macháček.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist