Restaurace Bílá kráva slibuje, že své návštěvníky přenese na francouzský venkov, odkud pochází plemeno skotu Charolais. Bílé krávy tu sice uvidíte jen namalované na stěnách (a poté na talíři), ale atmosféra venkova na vás dýchne, i když jste přímo v centru Prahy kousek nad Václavským náměstím. Dřevěný nábytek, příjemná obsluha a broukavé šansony mají doslova zklidňující účinky. A uvolňování napětí tu hraje ještě jednu důležitou roli − podnik totiž objednává hovězí z kusů, jež nejsou před porážkou stresovány. Maso má pak výrazně lepší kvalitu, což je poznat hned při prvním soustu.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist