Investor chtěl poloprofesionální kuchyň, a tak se její součástí stala samostatná chladicí místnost ukrytá za dveřmi s kajutovým okénkem. V teplotě zhruba 14 stupňů, kterou tam vytváří agregát, se skladuje nejen víno, ale i uzeniny a potraviny, jež vyžadují chlad anebo zrání. Je to vlastně takový velký chlazený špajz. Klient má tak doma to, na co byl zvyklý z práce. 'Chlaďák' se stal hlavní vychytávkou celé kuchyně," říká projektový manažer Rostislav Černík, který je spolu s architektkou Ivanou Dombkovou autorem návrhu i realizace.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
 - Možnost kdykoliv zrušit
 - Odemykejte obsah pro přátele
 - Všechny články v audioverzi + playlist
 
			
			Přidejte si Hospodářské noviny
			mezi své oblíbené tituly
			na Google zprávách.
		
															
			
		





