Novinářka, autorka kuchařek, zakladatelka farmářských trhů a majitelka chlebíčkového bistra Sisters Hana Michopulu pracuje i v neděli. Odpočinkové jsou pro ni soboty. Poslední den v týdnu tráví se svými dcerami, které jí pomáhají vymýšlet a realizovat novinky v jejím bistru.
Hana Michopulu na sebe nejprve upozornila jako autorka píšící o jídle. Byla první šéfredaktorkou časopisu Apetit, předtím vedla gastronomickou rubriku v časopise Marianne a později psala do Reflexu nebo Lidových novin.
V roce 2009 se začala věnovat obnovování zemědělských trhů v Praze. Na okraji města založila tři trhy a myšlenku šířila i do zbytku republiky, aby si mohli lidé kupovat lokální ovoce a zeleninu. Napsala kuchařky Zpátky domů nebo Recepty z farmářského trhu. Má dvě dcery a žije v Praze.
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist