Novinářka, autorka kuchařek, zakladatelka farmářských trhů a majitelka chlebíčkového bistra Sisters Hana Michopulu pracuje i v neděli. Odpočinkové jsou pro ni soboty. Poslední den v týdnu tráví se svými dcerami, které jí pomáhají vymýšlet a realizovat novinky v jejím bistru.

Hana Michopulu na sebe nejprve upozornila jako autorka píšící o jídle. Byla první šéfredaktorkou časopisu Apetit, předtím vedla gastronomickou rubriku v časopise Marianne a později psala do Reflexu nebo Lidových novin.

V roce 2009 se začala věnovat obnovování zemědělských trhů v Praze. Na okraji města založila tři trhy a myšlenku šířila i do zbytku republiky, aby si mohli lidé kupovat lokální ovoce a zeleninu. Napsala kuchařky Zpátky domů nebo Recepty z farmářského trhu. Má dvě dcery a žije v Praze.

null

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist