Když se někdy v roce 2009 začalo psát o restauraci Na Kopci, ležící ve vilové čtvrti nad pražským Smíchovem – u Dívčích hradů, recenzenti ji přirovnávali ke zjevení. Neokázalý podnik mohl díky své poloze spoléhat jen na kvalitu kuchyně, což se majitelům Janu Turkovi a Titovi Eliášovi osvědčilo. Po šesti letech je restaurace stále vyhledávaná – udrželi si tu vysokou úroveň gastronomie i obsluhy. To nedávno ocenili i lidé z michelinského průvodce, kteří restauraci „vystavili“ Bib Gourmand, tedy „minimichelina“. Během naší návštěvy jsme si ověřili, že ani tato pocta nestoupla osazenstvu restaurace příliš do hlavy. Prostě dál dělají svoje. A dělají to dobře.
Nejdřív zrušili bakalářské práce, teď VŠE zkrátí studium na magistra u poptávaného oboru
Pouhý rok výuky, pak několikaměsíční praxe a diplomová práce bude nově stačit k získání magisterského titulu. A to na Fakultě podnikohospodářské...
26. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení