Šéfkuchař Tomáš Levý dal restauraci Red Pif v pražské Betlémské ulici výraznou orientaci na fúzi české a francouzské kuchyně.
Zdejší čokoláda s rakytníkem je dezert, který si budete pamatovat.
Klasický vinný lístek nečekejte. Personál podniku vám doporučuje vína podle toho, na co máte chuť.
Red Pif je nenápadná, ale zajímavá restaurace. Tomáš Levý dal restauraci výraznou orientaci na fúzi české a francouzské kuchyně, s důrazem na lokální a sezonní suroviny. Menu se částečně obměňuje každý týden, přičemž klasiky jako boeuf bourguignon na lístku zůstávají.
Za pozornost tu stojí i vína. Podnik se zaměřuje na francouzské oblasti, výběr přírodních vín vás potěší. Není tady klasický vinný lístek – personál vám doporučuje podle toho, na co máte chuť. Garantují tu otevření jakékoli lahve v ceně do 1000 korun, i pokud si chcete dát jen skleničku. Což je civilizovaný přístup.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení