Red Pif je nenápadná, ale zajímavá restaurace. Tomáš Levý dal restauraci výraznou orientaci na fúzi české a francouzské kuchyně, s důrazem na lokální a sezonní suroviny. Menu se částečně obměňuje každý týden, přičemž klasiky jako boeuf bourguignon na lístku zůstávají.
Za pozornost tu stojí i vína. Podnik se zaměřuje na francouzské oblasti, výběr přírodních vín vás potěší. Není tady klasický vinný lístek – personál vám doporučuje podle toho, na co máte chuť. Garantují tu otevření jakékoli lahve v ceně do 1000 korun, i pokud si chcete dát jen skleničku. Což je civilizovaný přístup.
Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.