Na talíři kuličky koření, kopeček namletého hovězího masa, kostička jakéhosi želé, k tomu tenké topinky na sádle a stroužek česneku.
Český tatarák vzbudil na festivalu Chef's Cup v Jižním Tyrolsku všeobecné chutě a pozdvižení.
Mezi konkurenčními pokrmy šéfkuchařů z Itálie, Švédska, Kostariky či Ruska se českému tataráku dařilo skvěle.
Aby bylo jasno! My, Češi, máme také pár gastronomických pokladů, se kterými obstojíme ve světě. Tatarák s topinkou na sádle a "natřenou" čerstvým česnekem patří mezi ně. Zabral i v jihotyrolském středisku Alta Badia. A tady si tedy na jídlo nějak potrpí.
Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení