Když jsem se chystala na schůzku s klenotníkem Ericem Haladou, připadala jsem si trochu jako v Capotově Snídani u Tiffanyho. V porovnání s Audrey Hepburnovou, která coby zasněná Holly Golightlyová chodívala snídat koblihu před výlohu obchodu a snila o lepší budoucnosti, jsem ale měla o něco lepší výchozí pozici.
S Ericem Haladou jsme vyrazili na pracovní oběd. Jako místo setkání vybral George Prime Steak v hotelu Emblem. Nachází se totiž jen několik kroků od Pařížské ulice, kde sídlí vlajková loď obchodů Halada.
Eric Halada přiznává, že v podniku ještě nebyl, ale dostal na něj tip od svého známého s tím, že tu dělají nejlepší steaky v Praze. Proto se ho jako milovník masa rozhodl vyzkoušet.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.