Hned po příchodu do francouzské restaurace Pot Au Feu začal Bořivoj Trejbal vyprávět o tom, jak den před naším rozhovorem vařil svým dětem k večeři sumce a jak na zahradě pěstuje angínovník.

Přestože stojí v čele pražské kanceláře luxusních aerolinek Emirates, rozhodně není zhýčkaným snobem, který létá každý týden na večírky za šejky do Dubaje. Na dobré jídlo si ale potrpí.

"Vařím moc rád, s manželkou se hádáme o to, kdo bude stát u plotny," přiznává.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se