Do konkurenčního boje o hladové hosty se vrhají další a další podniky. Jedním z nejnovějších je restaurace Putica v pražské Anglické ulici. Jednoduchý a čistý design interiéru, dřevo, křídou popsané černé tabule nad barem, na zdi zrcadla opticky zvětšující prostor, vše v duchu současných trendů.
O něco podobného se snaží i jídelní lístek, být trendy a odlišit se. Počítám-li správně, je to dvacet jídel a dvě denní speciality. Téměř polovina se hlásí ke španělské kuchyni (tapas a dezert), pak tu máme burgery, bůček, steak, risotto, jeden salát, jednu polévku a dezert.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.