Letní počasí dokáže rozpálit každého, kdo jen trochu holduje masíčku položenému na roštu nad dřevěným uhlím. Čas správného grilování právě nadešel. A jsou to i dobré časy pro dámy, k "ohni" se totiž většinou staví jejich mužské protějšky.
Grilování je efektní záležitost, kterou si užijí všichni - hosté i hostitelé.
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich ve své nové knize Rozpal to, šéfe! radí: Chceme-li ovládnout svůj gril, nestačí ho jen rozpálit, obložit masem a počkat. Přímo neuvěřitelných výsledků dosáhneme jeho regulací. A pak rovnou představuje tři možnosti "opracování" masa na ohni.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.