Vybrat správnou restauraci na oběd s obchodními partnery není jednoduché. Server IHNED.cz proto oslovil manažery, podnikatele a obchodníky, pro které jsou restaurace často druhou "kanceláří". V jednoduchém dotazníku popsali místo, které by pro byznys lunch doporučili i ostatním kolegům. Ať už kvůli dobrému jídlu, prostředí nebo obsluze.

Bořivoj Trejbal, šéf české pobočky letecké společnosti Emirates, doporučuje restauraci Pot au Feu na pražském Starém Městě. Kuchyni tu vede šéfkuchař Jan Kracík.

Proč jste vybral zrovna tuto restauraci?
Pro pracovní oběd je restaurace ideální, nabízí útulný interiér s možností odděleného prostoru. Když si zamlouvám stůl a telefon zvedne majitel, tak mě pozná po hlase, což je příjemné. V Pot au Feu nepotřebuji jídelní lístek, protože je mi vždy nabídnuto několik zajímavých jídel z aktuální nabídky kuchyně. Vaří tu z čerstvých, sezonních surovin.

Nabízí restaurace ve všední dny zvýhodněné (byznys) menu?
Každý den nabízí kromě jídelního lístku několik specialit.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se