Nerozklepávat nožem, ani o okraj mísy. Na rozpáleném másle připravovat tak půl minuty a příliš nemíchat. To je tajemství vláčných, šťavnatých a nepřesušených míchaných vajíček - oblíbené snídaně nejednoho Čecha. Podívejte se, jak na to. Radí šéfkuchař restaurace Na pekárně v Čakovičkách Václav Frič.
Je to taková hra s čísly a předpisy. Když některá jídelna nakoupí tvarohové buchty, v nich obsažený cukr se nezapočítává do státem stanovené měsíční dávky cukru pro děti. Když ale buchty sama upeče, cukr se zaeviduje a denní dávka se naplní....
Je to taková hra s čísly a předpisy. Když některá jídelna nakoupí tvarohové buchty, v nich obsažený cukr se nezapočítává do státem stanovené měsíční dávky cukru pro děti. Když ale buchty sama upeče, cukr se zaeviduje a denní dávka se naplní....