Teprve před osmi měsíci otevřel v Hrnčířích na předměstí Prahy podnik El Asador restaurant & bar. V dvoupatrovém domě postaveném ve stylu jihoamerických haciend zaujme především jedenáctimetrový vyřezávaný bar.

Za ním se kromě přípravy opojných drinků griluje nejlepší argentinské hovězí maso na ohništi, které navrhli a vyrobili speciálně pro pražskou restauraci v Buenos Aires. A právě o Argentině, tedy kombinaci výborného vína, ohně a vůně opékaných mas, restaurace El Asador je.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se