Že o kvalitní čokoládu bude mezi lidmi vždy veliký zájem, ať je krize, či ne, je přesvědčena manažerka nově vzniklé čokoládovny Choco Loco Kateřina Borovanská. Zákazník si vybere mezi prvotřídní hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládou a tabulku si ozdobí ingrediencemi, které jsou mu nejbližší. Manažerka nám ukázala, jak se taková čokoláda připravuje. Ceny kakaových bobů na světových trzích padají. Jaká je situace s prodejem čokolády na českém trhu se dozvíte v úterní příloze Hospodářských novin Praha.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení