Italové jim říkají pasta fresca, tedy čerstvé těstoviny. Čerstvé proto, že se na rozdíl od těch, co jsou naskládané v krabicích a sáčcích na regálech obchodů, nesuší. Pasta fresca se dá koupit v obchodech s italskými delikatesami, pro podnikavého kuchaře je ale takový nákup přiznáním porážky a nedůvěry ve vlastní kuchařské schopnosti.

Doma připravené těstoviny jsou celkem jednoduchý způsob, jak sklidit ovace mlsných přátel a navíc si je co do tvarů, náplně nebo velikosti můžete připravit přesně podle vlastního gusta. Přesně takhle jsem si to představovala, když jsem v internetové aukci za dvě stovky vydražila nerezový strojek na výrobu těstovin.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se