První místo obsadil kulinární zájezd do vesnic jižní Itálie, kde turistům ukazují, jak se připravuje mozarella z buvolího mléka, džemy z čerstvého hroznového vína a jahod a známý olivový olej.
Na druhém místě se ocitl singapurský Festival národní kuchyně, který se koná v červenci, a kde turistům nabízí k ochutnání více než 200 jídel z mořských plodů.
Třetí místo obsadil švýcarský Festival piva, na kterém mohou návštěvníci ochutnat kolem 300 druhů piva z různých zemí.
Na dalších místech se umístil vietnamský Festival národní kuchyně, jihoafrický Festival ústřic, britský Festival whisky, britský Festival čajové kultury, britský Festival pudinků, mexický Festival koření a irský Festival národní kuchyně.
Zdroj: AČCKA
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist