Roman Dolejš ( 31 ) přichází do Prahy z Kajmanských ostrovů z Marriott beach Resortu, kde působil jako Chef de Cuisine.kuchar_simple.jpg Ve stejné destinaci působil v hotelu Westin jako Sous Chef. Jeho bohaté zkušenosti pokračují působením v Hotelu Mandarin Oriental na Bermudách, hotelu Intercontinental v Mnichove či v Luxusním Resortu Peter Island jako Sous Chef. Jako cukrář působil na zaoceánské lodi Celebrity Cruises.

Mezi jeho úspěchy patří ocenění Kuchař roku 2006 na Kajmanských ostrovech, stal se Kapitánem národního kulinářského týmu 2006 a získal 4 diamanty (AAA Awards) pro restauraci Casa Havana v hotelu Westin. Roman měl příležitost vařit pro takové celebrity jako byli Bill Gates či Denzel Washington. Dříve pracoval také v hotelech v Německu a Švýcarsku.
Ve volném čase se Roman zajímá o outdoorové sporty a kulinářské trendy.


Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist