Pro letošní velikonoční inspiraci jsme se vydali na jih, do míst,  odkud se k nám křesťanské tradice dostaly. Spojili jsme se s českou  redakcí italského časopisu La Cucina Italiana. Ve své domovině vychází  více než tři čtvrtě století a od konce minulého roku je na našem trhu i  jeho česká verze. V nejnovějším čísle má velikonoční speciál, ze kterého  nám pár receptů pomohla vybrat šéfredaktorka Monika Michálková. 
Nečekejte  převratné záležitosti. V Itálii jsou jídelní Velikonoce, stejně jako u  nás, spojené hlavně s jehněčím, vajíčky, moučníky a saláty. I v této  ryze katolické zemi jde totiž také o oslavy příchodu jara a s ním  spojovanými čerstvými potravinami, které se objevily po vleklé zimě. 
S použitím materiálů La Cucina Italiana - Pravá italská kuchyně č. 4/2005, které je právě v prodeji, připravil:  Libor Ševčík                    
libor.sevcik@economia.cz
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
 - Možnost kdykoliv zrušit
 - Odemykejte obsah pro přátele
 - Všechny články v audioverzi + playlist
 
			
			Přidejte si Hospodářské noviny
			mezi své oblíbené tituly
			na Google zprávách.
		



