Restaurace, hospoda, pivní bar. Na počátky byly Zlý časy v Praze-Nuslích suterénní podnik, kde se dal cigaretový kouř doslova krájet. Už v té době bylo možné ochutnat na pípě více než dvacet různých točených piv. Zásadní zlom nastal po zavedení zákazu kouření a rozšíření podniku na tři zóny, každou s vlastní výčepní stolicí.

Celkem je k dispozici 48 píp a studium míst původu u jednotlivých piv může připomínat malé zeměpisné cvičení. Vyvěšené průvodní listy ukazují, z jakého českého či moravského města (většina případů) či státu pivo pochází. Pravidelní hosté tak spíše než památky přiřazují jednotlivým lokalitám názvy pivovarů: Broumy – Matuška, Kocour – Varnsdorf, Tambor – Hradec Králové, Poutník – Pelhřimov.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se