Jak se z vizážistky stane majitelka restaurace?
Ve svém oboru jsem dosáhla maxima, líčila jsem na prestižních módních přehlídkách, na karlovarském festivalu a byl čas posunout se dál. Chtěla jsem Čechům představit vietnamskou kuchyni, spolu s podnikem na Jiřáku jsme v Praze jako první nabídli polévku Pho Bo.
Patří tento silný vývar pořád mezi nejprodávanější?
Vůbec ne, každý host se sem vrací na něco jiného. V létě jdou nejvíc saláty nebo jídla typu Bún bò Nam Bô, v zimě právě polévky. Kromě pho ale máme v nabídce několik dalších, třeba thajskou s kokosovým mlékem.
Článek již není odemčený!
Váš známý vám umožnil přečíst si článek zdarma, ale uplynula doba, po kterou je článek odemčený.
Pro neomezený přístup ke všem článkům na našem webu si můžete zakoupit předplatné za 40 Kč.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.