Už jsem o něm napsal povídku a vlastně i jeden článek, ale pořád se mi zdá, že je to málo. Do naší marketingové doby se příliš nehodí, ale je jasné, že k ní má co říct. Sedím v jeho domě a jím oběd, který připravil. Maso ze zvířete, jejž choval, brambory, co sám zasadil i sklidil, a k tomu jím vypěstované okurky a papriky. Vedle na talíři na mne čeká štrúdl, který upekl z vlastních jablek, ořechů a vajec. Koupil jen mouku, cukr a skořici.
Co se dočtete dál
- Jak drží muž nejen svůj život i v osmdesáti letech pevně v rukou?
- O čem se baví u oběda a proč to zrovna nejsou témata prvních stran novin?
- V čem jemu podobní lidí mohou být kladnou indicií městským liberálům?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi